Tranzitok 10
I.
két ember bukdácsol itt!
és kíváncsiak a miértre
megteszik, amit más
nem tett soha félre
a ködről már írtam
és mégis mint a köd
olyan fátylat zúdítasz rám!
lépteink mögött
mint a lélek
átlyuggadnak a könnyű fények
bicsaklik ujjaim közt
fény ceruzám!
nem látlak!
nem vagy!
és mégis
Test
Lélek
Szín
Halál
Élet
II.
kitöltesz mindent
mint a fagy
de lángot gyújtasz bennem
Én a világot adom érte
apróra törve
szilánkig szedve
mert mosolyogsz
mert szíved hiánya
az én szívemnek!
és a ködnek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-12-03 10:58:52
Utolsó módosítás ideje: 2011-12-03 10:58:52