Levél Anyának
Anya, kérlek, mondd, hogy kicsiség.
Anya, kérlek, mondd, hogy megteszik
mások is néha; úgy, mint aznap reggel,
mikor először csaptam be egy férfit.
Nevettél, és azt a gyilkos bánatot
két könnycseppé változtattad.
Anya, látod, én nem vagyok jól ma sem;
tudod, sosem voltam valami jó vesztes
a játékokban. A győztest gyűlölöm,
neked pedig csak szépen csomagolt
holmi-bűntudatot küldtem karácsonyra.
A dobókocka messze elgurult,
és én csak forgok, álmatlanul forgok.
Anya, kérlek, ne hagyj elaludni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-26 12:02:29
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-26 12:02:29