Holnapi suttogás
A barkaligetből kilépnek
halkan az árnyak,
alvó madarak holdfövenyen,
kalitka-csend.
- Holnapi suttogás ez a vers,
jövendő kelep-ágak egy csillója,
szemetek víztörésein,
és az arcotokra kivetve.
Fénylő fonalak sodródnak nekünk
holnapi mozdulatokból,
majd neonharmat szitál,
majd bennünk pilled a város,
ködkapcás hegy,
s a remény.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Kövek énekelnek (Szekszárd, 1998)
Kiadó: Magánkiadás
Feltöltés ideje: 2011-11-24 00:07:08
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-24 00:07:08