tér idő ugrás
egyre több szent néz a falról,
- egyre több a baj
roppant térből jöttek vissza
- túlvilágiak
hogyha álmom megszerelnék
- a szirszarokat
megállhatna lendkerekem
- őrjítő a transz
mint ki rossz fát tett a túzre
- áldozatomat
símulnak egy akvarellhez
- csak fenn maradjanak
pléhre festett középkorból
- lettek maivá
élnek halnak a szenvedésért
- rajtam tanulják
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-17 17:28:02
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-17 17:28:02