Kiss Anna Mária
rettegés
kezek motoznak a szélben,
nem vagyok én ijedős.
tanga szorítva seggbe,
nem félek én, nem …
jaj, te buta mit álmodtál,
verték lányaim,
sírtak, sírtak,
mennek, mennek,
zakatol az álom,
dobol a fülem,
éjszaka van,
éjszaka van.
hallom megint,
kezek , nem verebek.
horkanás is,
gyere apu sírodból,
iszom véretekből!
vigyázz !
ott is ajtó,
mi a francnak három bejárat,
ablak
törik
ócska szatyor.
bomba! hülye
parázol, csak nem sírsz ?
éppenséggel nem …
mocorog a gyerek,
zacskó kinyit, ütem-ütem...
jesszusom semmi,
újszülöttek,
döglött kutyák.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-10 11:16:42 Utolsó módosítás ideje: 2011-11-10 11:36:20
|
|
|