Éjbeszélő
Ady Endrének
Halottak álma a hold.
Elégett igék az éjszakák.
Ma meghallottam az Úr szavát.
Halottak álma a hold.
Mivé hullt legszebb őszöm...
Harang, ha van mindig csak félre,
borom alkonyok puha vére.
Mivé hullt legszebb őszöm.
Hogy hívnak a csillagok!
Isten, most már sohase féllek.
Halál, téged is csak túléllek.
Hogy hívnak a csillagok!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Éneklő kopjafák (Budapesr, 2003)
Kiadó: Püski Kiadó
Feltöltés ideje: 2011-11-09 23:00:56
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-09 23:00:56