Tranzitok 7
I.
nem tudom, hogy’’
de MA beszéltem Veled
és már alig látom
mit is írhatok
megszeretném osztani az életet
amit most nem
prezentálhatok(!)
II.
……………………….
III.
feküdj hanyatt, és a Test
mint az égetett üveg
karikás szemmel hunyorog
bereped
én
mint kapottból a vett
nem prezentálhatok!
IV.
felkiáltok. JEL.
így írom ide
németül
ich lihbe die
bár
számon még ott
az enyhe francia
testünk táncba fútt
álom lagzija
a szemek mint felgyútt
szénszál villanyok
mondom
mást. Nem prezentálhatok!
V.
most tényleg sok a sör
és a bor-
zalmas éjszaka
de élem
MEG
nyugodtan. Testeken.
VI.
mennem kell
de ezt már leírtam neked!
megáldom féltve ezt az üzenetet!!!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-09 20:24:40
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-09 20:24:40