csont (vagy hasonló)
hiányzott akkor egy kis édesség
belülről, most mégis mosolygok,
képtelen vagyok elérni, hogy odaadd,
később úgyis visszakérnéd tőlem,
azt mondod, szép nap ez a sétára,
nálad valami titokzatos van, amit csak
sejthetek és amitől rettegek, de kell
valami édesség vagy legalább víz,
leejtesz valamit a földre, otthagyod,
aztán megfogod a kezem, milyen hideg
a kezed, nekem mindig forró a kezem
és az arcom hideg, mint egy viaszbábu arca,
ha várlak, soha sem lehetek lázas,
itthagysz mellettem egy tűt a földön
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-11-05 18:17:43
Utolsó módosítás ideje: 2011-11-05 18:17:43