Életérzések 2004
1.
Plázákba, centrumokba
Járunk shoppingolni.
Globalizáló multikra
Dolgozunk keményen
2.
Kereskedelmi tévék mocskát nézzük,
Szappanoperák lúgozzák ki agyunk.
Erőszak-hullámokat sugározva
A reklámpénzért, másolva küzdenek.
3.
NATO alá integrálva
Büszkén bátorodva
Rágjuk mi is a gumit
4.
EU-ba sorba állva
Magunkat is kitárva
Adjuk fel független
Jövőnket
5.
Hatalom-pártok mögé állunk
(egyszer majd felkopik az állunk)
Egymással acsarkodva
Tépjük szét darabokra
Maradék magyarságunk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.