Rendszerváltás?
Rendszerváltó demokraták
A népből élő honatyák
Mocskolódnak, acsarkodnak
Rabjai a hatalomnak
Magántulajdon-hatalom
Demokratikus alapon
Ha van pénzed, élni hagynak
A szegények fáznak, fogynak
Szabad híreket hallgatunk
Szabadon éhen halhatunk
A munkaerő áru lett
Sorsa pedig piac-rulett
Valakik átírják múltunk
Sajnálják, hogy ki nem múltunk
Élünk, remélünk, itt vagyunk
Van lelkünk, szívünk és agyunk
Negyven évig agyunk mosták
Azt hitték, hogy megtaposták
Agymosásnak nincsen vége
Mosószerből van sokféle
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.