Rágógumi
Fehéren feketék, feketén fehérek
Globális szennyezés, ennyit már elértek
Foltok a köveken, foltok a flaszteren
Kiköpött rágókból himlőnyi placcs terem
Stokholmtól Újpestig mindenütt látható
Számomra csalódás, de ez volt várható
Rágódunk, kérődzünk, köpünk és taposunk
Benne van életünk, szemétnek tapsolunk
Figyelem, emberek, rosszfelé haladunk
Globális világban szennyesek maradunk
Az álmom tisztaság utcákon, tereken
Tudati változás felnőttön, gyereken
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.