apu
apu azt mondta, hogy zajos most kint a csend
és kerüljük a főzelék falót
és délután ne vegyünk semmit
csak melegágyat vessünk
és rózsás takarót
apu azt mondta, hogy anyu most beteg
hogy majd holnap jön haza
de csak azért, hogy erősebb legyen
mert minket nagyon szeret, és játszani akar velünk
apu azt monda, hogy majd mesél
az álom miatt, hogy szebb legyen
de nem sárkányosat, csak erdőről és állatot
apa hazudott, mert rosszat álmodtam
és közbe anyu sem jött haza
apu feketében volt, virágot vitt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-16 18:43:37
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-16 18:43:37