Vigasz
Minden dolog nehezebb volt,
mielőtt egyszerűbb lett,
haragosabb volt a mennybolt,
mára sokkal derűsebb.
Kezét tördelte az isten
a megoldást keresve,
eleinte benne hittem;
ami menthető, mentse,
segítsen elrendezni azt,
ami beláthatatlan,
csepegtessen egy csöpp vigaszt,
s tudatlan nem maradtam.
Beláthatom, hogy a halál
legegyszerűbb a földön,
nem lesz, mikor már megtalál
hatalma, hogy gyötörjön.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-08-10 06:22:44
Utolsó módosítás ideje: 2011-08-10 06:22:44