Azt a keservit /4/ -csujogatások-
Szárba szökött fuszulyka,
ütődött a Piroska,
bekapta a fakalánt,
megégette a száját.
*
Felfújtam a szalmaszálat,
elcsángálták a nótámat.
Türelemből úgy lesz rózsa,
ha tövise szíved szúrja.
*
Nem kell könnyet pazarolni,
inkább fogdosd meg a Julcsit.
Üssél hármat fenekére,
ő meg beköti a fejed.
*
Disznótoros vacsora,
neked jut majd a farka,
szorítsd meg jó erősen,
kézen-közül meggebedsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-07-27 21:06:14
Utolsó módosítás ideje: 2011-07-27 21:06:14