Még 79-ben történt.
Cseresznyét ettem
magostúl,
vakbeles lettem.
5 éves voltam csupán.
Apám vezetett,
egy kiszuperált
trabanttal robogtunk a
gyermekklinikára.
Anyám velőtrázó sikolyára
eszméltem.
Felborultunk,
baleset.
Ablaktekerés következett
s a család
az utcára mászott.
Aznap este műtöttek.
Még élek.