beleremegsz.
mint asztal alá gyűrt tél
egy rövidnadrágtól.
ez vagy.
sokadik sár a cipőm szélén.
leperegsz, rámragadsz.
cipőfűző is vagy. nem ez
hanem a másik, ami elszakadt
amiből egy kis darabot
rákötöttem minden korlátra.
kijelölik az utam, ahol még
nem voltam. ahová már nem megyek.
nincsenek ott.
lemosta őket az eső, betemette a sár.