A leg primőrebb
Össze van madzagolva felettünk az ég.
Úgy vagyunk behangolva, köztünk állnak a tangóba.
Ha öt dolgozik az agyban, abból megszületik az ötlet.
Mérik rajtad, ellopják tőled,
halottakat is tüntetnek fel a termékekkel élőnek.
Van az ötletes, aki kiválasztott.
Vannak az ötletstimulálók, akiket ötlethozó
kényszerbe taszítanak statiszták.
Nincsenek beírva az élet könyvébe ők.
Úgy vannak programozva, támadják az élőt.
Vannak az ötletbankárok, a kereskedők,
arannyal kereskednek, a túlvilággal,
meg gyémánttal, de ami a legprimőrebb,
az agyból kipattanó szikra, az új ötlet.
Azért kapnak a legtöbbet.
Ö kitalálja, ő megcsinálja, ő learatja.
Tiltva van a feltalálónak az aratás.
El ne hidd hogy ebben a virtuális színházban
az ötleteseken kívül, valami is létezik.
Azért csinálták, örök lehessen a mennyország.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-15 09:52:24
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-15 09:52:24