lehetne akárkié
az első küszöbre leülnél
kopognál az első ablakon
nem menedéket kérnél
csupán azt szeretnéd hallani "ki az"
bizonyságot hogy még létezel
de most két falu között
az indulás és érkezés
kioltja egymást
csupán lábnyomaidon
kotlik talajmenti köd