Mo-csók
A csók mindig csók
Bárki adja, lehet édes mi
Átitatja
a száj cserepes ízét, percegő sercegő
robbanását
mi kevés egymaga
2 fél kel hozzá
2 gyöngy harmata
2 kék, 2 zöld, 2 vörös
és 2 mindenre elszánt indulat
a vágy, ami szüli a csókot, csak a vágy
mindig (a) vágy marad.
II
Téged szeretlek egyedül
Mint, mikor minden kéz hegedül
Újjak járnak, kezek le-fel
Nyakak hozzá izzadva
Vállak simán és mellbimbók
Fel vannak tárva, izgatva.
III
És minden perc, ami óra
Fel van nappá izzasztva
IV
Téged akarlak egyedül
Még ha néha másra is vágyom
Akkor is te vagy, téged
Csavarlak, lazítalak a hatalmas
Ágyon
Téged szeretlek egyedül
Téged akarlak össze-vissza
Gyere és legyél minden kortyom
Ami számat sárosra mocskolja
És mocskosra issza
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-06-01 16:59:39
Utolsó módosítás ideje: 2011-06-01 16:59:39