Klassz
itt ülök és bukdácsolok rajta
a hagyományos klasszicizmuson
pirítós bűze és egy szajha
levélbe csavart dohánygőz lapon
a meleg, gyöngytócsákba ömlik
és én ujjaim közé veszem
kihullik a hamu és egy dalban
barnállik a fény a hófehér felületen
a nyár mintha bántani akarna
vöröslő gyöngyöket zuhan
itt ülök és átbukdácsol rajta(m)
fénytörő klasszicizmusban
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-30 12:40:23
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-30 12:40:23