(nyugalom)
(siklórepülőn utazó embermadár
vagy. vászon szárnyaidat nem mozgatod.
innen bármikor lenézhetsz
a környezet fájdalmára.
rettegő vonulatokat kereshetsz.
az opálszínű idő omlását
vágyod, gondolatod
a táj reszketésébe fúrod.
mederben kúsznak el
körülötted önmagukból eredő
hő- és légáramok. végérvényesen
szolgáljátok egymást.
feljebb vagy te most
mindennél. szárnyalásod
a fény békéjét hagyja
az égre rajzolva.
árnyékod sziklasíkon ragyog.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-24 00:25:53
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-24 00:25:53