Válság
(Csahol a hideg)
Tulajdonképp, hogy is van ez?
Te dicsfényedben tekeregsz,
míg én fázom
(Összekoccantak a sejtek)
Nem gond, nyögöm én a terhed,
csak ne hidd, hogy cipellek
végig
(Szomorút sóhajt az éj)
Helyes irány a te utad
Olcsó giccsed másnak mutat,
de nem ez voltál
(elsőszámharmadikszemély)
Ő, ki térden csak önmagát tiszteli
ez a póz meg vagy isteni,
vagy egyáltalán nem
(Morajlik, ami erre van)
Könnyed ő alkotja, ő törli
Érte képes volna ölni,
te vagy a pajzs
(Hörög az eltörpült szavam)
És ha egyszer a halál visz el,
nyelvemre majd bátran teszel
hitelt
(Valahogy fizetni kell a révészt)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-23 23:09:33
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-23 23:09:33