Nagyon jó élni
Élni, élni, nagyon jó élni,
repülni, szállni és remélni,
küzdeni telis-tele céllal,
mint az ormok között a szép dal
szabadon szállni, önfeledten,
amitől a bűn visszaretten,
izzani, mint a felkelő nap,
vissza nem lőni, mint a lőlap,
a lét ezer módját csodálni,
ha fájni kell, remélve fájni,
verset írni, naponta verset,
amit az isten elszemelget,
és csettintget nagy örömében,
(mert ő adta e tudást nékem)
most én kérem, hogy adjon időt,
írni a mindig következőt!
Istenem, most csak téged kérlek,
ne legyek én kivétel néked,
adj nekem néhány dolgos évet,
hogy éljek, éljek, éljek , éljek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-11 11:23:39
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-11 11:23:39