A jövő emléke
mert megszabadul a Föld a Nagy Fehér
Keresztény Férfi uralma alól
s jönnek a természetes nők megint
meg a férfiuralom alól felszabaduló szerelmek
jön a Természetes Ember aki testvére
a bozótlakónak mert egy sátoros kenutúrán
jobban el tud lazulni
mint akármelyik luxushotelben
(hisz egész évben luxusirodában dolgozik
végre ne legyen villany valahol és semmi üveg jaj
csak egész falas ablaküveget ne)
aki természetes férfiként mint
felszabadult rabszolga szereti a természetes
szerelmet mert megszabadult a Nagy Fehér
Keresztény Férfi uralma alól
és boldog.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-05-08 13:56:03
Utolsó módosítás ideje: 2011-05-09 13:32:12