Kezed között megáll a szél
Megbékélhetnél magaddal,
letelt már a büntetésed,
föloldozott, megvigasztal,
akitől azt sose kérted.
Kezed között megáll a szél,
arcod felhő-rongyba törlöd,
unokád is hozzád beszél,
nem kell lelked meggyötörnöd.
Látod, most is felkelt a nap,
a fák között tovalépked,
megbékélhetnél magaddal,
letelt már a büntetésed
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-28 11:43:05
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-28 11:43:05