Két kezemmel áldalak meg
Két kezemmel áldalak meg, ha szeretsz,
két szememmel keresem, hogy hol lehetsz,
két szememmel látom meg az arcodat,
két karommal ölelem a válladat.
A boldog perc eljön egyszer utánad,
a szerelem holt létéből feltámad,
szájon csókol, mint húszéves korodban,
s te leszel, akit szeretnek titokban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-28 11:13:27
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-28 11:13:27