Fájdalomból
Te menny játssz a barátaiddal.
Én itthon maradok felejteni.
Elszakadt a vezérmű szíj .
Itt lesz a tűzhely, ott a gyerekszoba
Oda kandallót képzelek el
Fájdalomból.
Itt nyugszik Bánfi Ferenc
A kandalló előtt fényképeket nézeget.
Jajgató emberek.
A szerelemnek nem szabad elmúlnia
Minden hazudik ami metafora.
Szeretni jöttem, de nem lehetett.
Szépségért akartam szerelmet cserélni.
Ment is volna csak nem volt.
Ezért pedig ne nem adták oda.
Sósak a könnyek ásványok a sírok is.
Gólya trafógázra fekszik így
Tökéletesen semmit nem ér az életem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-21 16:33:43
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-21 16:33:43