J.A. oda-rézslet
Itt ülök. Csillám ló.
Szikra Faun.
Az ifjú lány. Mindegy.
Meghitt vigyora. Száll.
Szoptatom szívemen a csendet.
Amúgy merész idegenek
Tovatűnnek.
Hej a lik, lecseng a méz.
Érzem az egyek erényét
Alakod, énét rakja idegen elé
A kúton a hátam megbillen
Sok nád elé.
Ez örvény kolompok alá tol
Ciccen ajkad
Zizzen az ágy, elődeidet
És amit fút a szív
Hátam a nyakad
Az erek a térdeden IDON érés.
Ó ennyire eretnek véget
Ki szól, ír s egymagát
Az ív mélyébe
Üvegeibe ereit törő
Csuklóját, s minden képet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-20 21:04:46
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-20 21:04:46