(completorium)
könnyű csontokból elfolyó idő
nekem gyere nekem jöjj elő
kéz üss meg
mert nem fáj
láb rúgj meg
mert nem fáj
száj harapj belém
eső mosd belém
buborék pattintsd
szét a csöndet
gyere szív pumpálj
mozogj szakíts ha bírsz
mert fáj a csönded
könnyű csontokból elfolyó idő
jöjj elő nekem gyere nekem elő
elveszik ami évszázadok alatt kinő
fától a villám
észtől az ész
karmától a fátum
a vér ne haljon meg
a nap ne aludjon
a tűz továbblobogjon
a szem a szívbe beledobogjon
kéz szoríts mert fáj
láb ölelj mert fáj
száj csókolj meg engem
könnyű csontokból elfolyó idő
folyj át belém mert nincs jövő
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-17 14:58:23
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-17 14:58:23