Csak a szerelem
Lehetsz óriás is, ha akarod,
lehetsz elektron, proton, atom is,
a világmindenség vagy búzaszem,
egy ember által lehetsz boldog is.
Minden lehetsz, mely millió éve
volt, vagy csak millió év múlva lesz.
Ha egy másik ember úgy akarja,
és segít neked, boldog is lehetsz.
A téged leső csillagok alatt
boldogságod is lehet végtelen,
ha sírni lát, az sem téveszti meg
a szerelmed, mert benned van jelen.
Légy óriás vagy jelentéktelen,
ki észre vesz, az csakis ő lehet,
láthatóvá semmi más a földön,
csak egyedül a szerelem tehet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-09 10:39:37
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-09 10:43:07