Ha kibillen a rend
Hajnali gondolatbeszélgetés
készül az intellektuális szövet
százötven kilométerenként
fordul online a szál
beleszövődik a távolság
a szálvastagság különbsége
ritmust jelöl
a felület kiszámítható geometriája
néha megugrik egy-egy csomón
de még összekapaszkodnak
a gyapjúszálak
Ha elvágod a láncfonalat,
szétfoszlik a vetülék
kibillen a rend
térben lebegő fonalakra bomlunk
szélhimbálta szálainkat
nem szövi már össze
a kifordult idő
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-04-05 23:21:40
Utolsó módosítás ideje: 2011-04-05 23:21:40