Holdraforgó
látszólag csend-
életet fest. a kontúrok fel-
karcolják a tekintetet. kard-
virágok. főleg tulipán.
örökké olyan virág-
okkal álmodik, amiket nem
kapott meg. képtelen fel-
ejteni. nefelejcseket rajzol.
szinte soha nem virág-
csendéletet fest. törékeny
vázába döfött kések. virágnak
szánja. festi magát. árvácskát.
derült égből vidám. ilyen-
kor kedves. nem pattog. labda-
rózsák gurulnak a vászonra hang-
talanul. puhán maszatol a kéz.
lehetne anyám. mélylila nő-
szirom selymes zöldön. csak
képtelenség megfesteni.
százszorszét, holdraforgó.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-31 12:57:43
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-31 13:11:07