vmilyen akármi
a világ paranoid, de én
vagyok a legparanoidabb benne.
nem is tudom, mi lenne,
hogyha nem így lenne.
a madarak szállnak, kék az ég,
a szokásos stb
tanulható, mert célozni kell
önmagunkra köpni.
és a világ még slendrián
de én vagyok a nagy HANYAG
ha megdőlnek a premisszáim
majd leszophatom magam
tízmilliós szolgaságban
ugyanúgy kék a füst
a hátamra lehet írva, hogy üss
csak üss csak üss csak üss
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-30 13:14:22
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-30 13:14:22