IDÉZET
Hallom a szívem fölöttem verni –
ez nem az én szívem, mégiscsak fáj.
Hittem – kamaszként – jobb lesz majd lenni,
tudom már mi örök (a butaság)/(hit és a vágy).
Ha nincsen szerelem – látszatra élsz,
ezt mondja, amire szemem vetem,
„bántja szemem a nagy fényesség,
el vagyok veszve, azt hiszem”;
Visszatérek a szívedhez hát,
hiszem, mégis az én szivem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-29 17:47:36
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-29 17:47:36