sikátor, zokniba tekert kővel
szent zoknigombóc
a fiókomban
hozzád fordulok
kerget egy groteszk bohóc
csak te vagy nekem
te büdös zokni
póznák is vannak e sikátorban
és a bohóc el akar kapni
vicsorog és köhög felém
a sikátorban utánam fut
a bohóc el akar kapni
zoknigombócom
van innen kiút?
szent zoknigombócom
a bohóc lábán te bűzölögsz
mint az éjszakába hajított kő
vicsorogsz és felém köhögsz
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-11 19:14:20
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-11 19:14:20