Ultra light
Abban a lusta percben
már nem tudom, mit csináltam
csak a transzolaj sercent
a jövő tartálykocsijában
Hasizomert fejlesztek
hamvazószerda reggelén
ahogy a tavaszkórt terjeszted
s cigidet pöckölöd felém
Itt ülök csillámló csikkhalmazon.
A bögrét két kezembe fogom.
Ultra light szívvel átutazom
a halvaszülővárosomon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -
Feltöltés ideje: 2011-03-10 11:27:42
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-10 11:27:42