Békességet
Békességet hozzon el a reggel,
élj, míg lehet mindig türelemmel,
legyen neked sok boldog, szép napod,
úgy öregedj meg, ahogy akarod,
és úgy akarjad, mint levél a fán,
ne légy kevesebb, se több igazán,
sok milliószor, egyes-egyedül,
maradj örökké, míg a Nap kihűl,
amíg az ember küzd, te sem pihenj,
legyen neked a földi lét a menny,
a tele szív nem fontolja a szót,
igazad mondd, a mindig hallhatót.
Bölcsesség gyökere: önuralom,
aludj el igaz altatódalon,
ringasd álomba gyermekeidet,
ébredj időben, ameddig lehet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-08 10:51:33
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-08 10:51:33