Női generációk
Van tetűfésűm! Barnult csontból sűrű fogazat!
A tragikának, ki a jogtiport időből ma éli legrosszabb énjét,
ha a választékhoz illeszt, végig kell húznia.
A lányomnak dús, vékony haja van. Húztam rajta is.
Ó anyák, szépanyák a lelki gyengeségből szóltak,
lebírták a nap tipródásait, lágyították fésülő mozdulataim.
A művi beavatkozáson túlról felsír majd az unokám,
üzenetet, száz retesz mögül küzdi fel magát,
s az ős még a tetűfésű előtt olajjal keni majd a koponyát.
Ma a szemöldök alá frufrut fésülök, kimérem a nézhetetlent:
a valóságból mennyit nem szereztem meg.
s az Advance techniques anyámhoz rögzíti önelvesztésemet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-03-01 05:58:39
Utolsó módosítás ideje: 2011-03-01 05:58:39