gyümölcskosár
hajókormány
üvegre írt
szép szavak:
"Légy vidám
és szeress nagyon,
ne hibáztass
másokat!"
Prága város
hóesésben,
bár én nyáron
jártam ott;
kastély: Schönnbrunn
vigaszdíjnak,
engem itthon
hagytatok;
kilátó, hogy
ne feledjem:
lépcsőt másztam
nem oly rég;
elméláztam
szerencsétlen!
közben leolvadt a jég…