Az ember tévedése
Csak az halhat meg, aki él,
ki komolyan tud játszani,
reménytelenül is remél,
soha nem lesz csak az, aki.
Ha néhanap rászól az úr:
"nem ez a szabad akarat",
csak kételkedik, nem tanul
a szent érvek súlya alatt.
Ha ő az isten, megbocsát,
nem keres abban logikát,
mert látja a kétségeket,
végtelenségébe réved,
belátja, mert mást nem tehet:
csak az okos ember téved.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-26 11:30:02
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-26 11:36:18