Cocoa
nem igaz, hogy keserűbb vagyol nálam,
te bíborban barna, lágy kakaópor!
ó, szent homokká mállott azték ókor,
hisz érted folyatom el összes nyálam!
már tizenhét éve tollas a hátam
és tekergőzik szőrömön a kígyó,
ám nekem bizonyosan csak úgy jó,
ha az öledtől maszatos a szájam:
ízlik beledben a fehér cukorka!
- nem szeret engem a többi indián,
mondják is rám, hogy ostoba csuporka
bár ők sem végeztek a Columbián;
tossza meg őket egy savanyú uborka! -
Hallgasd meg, édesen kérődző imám!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-24 14:46:18
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-24 17:39:19