Privát golgota
Pokol az egész világ, áldozatok vagyunk mindnyájan,
vagy csak én, de az biztos, meg a kutyám.
Orkoknak próbálok kedvébe járni.
A halálnak kedveskedem.
A képeimet sem törlik le a Dokk art-ról.
Letagadni sem bírom magamat.
Főnököm olvassa verseim,
lefokoz, letesz,
szégyen ezeket leírni, mondják,
és még nem is fizetnek érte,
gonosz kollégák cinikusan idéznek
hátam mögött, hogy halljam, úgy nevetnek.
Engem keresztre akarnak feszíteni,
már elhangzott az ítélet,
most másodszorra estem el a kereszttel
úton a megbotránkozás hegyére.
Idáig kerültem a halált és féltem,
most várom, és hogy gyorsan jön, csak azt remélem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-24 05:58:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-24 05:58:06