sehova tanúja
először a színek elfakulnak
azután a vonalak összetörnek
a testek előbb felfúvódnak
végezetül összedőlnek
a távolságok araszolnak
míg a terek egybeérnek
majd az idők mulatságos
fordulattal véget érnek
az emberek vacsoráznak
utoljára almát esznek
a méregjárat belsejében
öklendezve összeesnek
az angyalok sehovával
éktelenül veszekednek
a zenét zengő örök szférák
a finálékor berekednek
sehovának segítsége
a bukott úr lesz egyedül
elébe áll szolgálatkész
és új teremtést hegedül
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-19 08:56:26
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-19 11:34:52