toll
rakásra köpött rágógumi
a konténer mellett
bámulunk felé érdeklődve
(groteszk fülvédőkben)
elhagyatott kísérleti asztalon
(mellette gubbasztunk)
félig lerágott
idült
alkoholista almacsutka
mellette egy pohártalp
kétségbeejtő
fehér toll kacsáz lefelé
szakadozott szövettel vigyorog
szórakozott ejtőernyő
tilosban parkoló indulatok
nyálunk csöpög
befelé mered néhány
szakértelemmel kivájt szem
váróteremben ülünk
szisszenés
kattogás
túlfeszülő gondolatok
a toll elszállt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-07 15:40:32
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-07 15:42:51