Leszakadt az ágyam. Elvittük
egy ügyes szakemberhez.
Azt mondta, ”Elmentek
a rúgók. Már nem lehet megjavítani.
Nem gyártanak ilyen darabokat,
hogy kicseréljem.
Legjobb lesz, ha eltüzeled
az éghető farészeket.”
Szerencsére volt hely bőven
a szeméttelepen.
Oda vittem a roncs rúgókat.