sáncolás
semmit sem bízok a véletlenre, mert
nincs.
rád se bízok semmit, mert
te sem vagy.
akkor sem, ha látlak, akkor sem, ha az érintésed
felszínre hoz. nem hiszlek el, mert
éppen kiszakadó vánkosom alá gyűrt képzelgésed vagyok,
mert kint esik a hó, és
olyan jó lenne rád bízni valamit, ami
éppen létezhetne is, ha nem lennél.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-31 14:52:49
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-31 14:52:49