Alexandria másodkézből
Pálmák boltíve szent liget
eleven oszlopcsarnoka
szegmensívei
megrostálják az eget
levélsávok kimetszett
rombuszaiból
földre lopóznak a kékek
áttört tető a pálmalevél
alulról legyezi a végtelent
szivárgó fénypettyek
rajzolják körül
végességem határait
beállok hát oszlopai közé
levelet hajtok magam is
hogy méltó őrzője legyek
a lekéredzkedő mindenségnek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-23 16:30:17
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-23 16:30:17