egy filozófiai disputa emlékére
1.
a háromszög széle a háromszög maga
hiánya a négyzetnek hiány
önmaga csupán azt érzi
amit más kihajigál
jól vagy? vagy hogy telik a nap amit éppen látsz
és amikor elfordulsz látja-e?
szerelmet köpköd a világ?
nálad a halak álmosak most
férjed egy tücsökre lép
ezek persze csak reminiszcenciák
de engem érdekel még??????????????????????????????????
2.
mi hír?
ott esik vagy sír az isten
ladikok vannak-e?
a hold felbillen
a nap szilánkos vagy csak tükrözi
hogy Ő az egyetlen gyönyör
annak ki vak, s annak aki lát egy keveset
mi hír?
önt kérdem drága asszony
mi hír?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-12 23:29:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-12 23:29:38