borostyán lovam
átfázott minden örökkézöldbe
nincs grafit
nincs barát
a ló sem nyerít
köszönöd szépen és
elszállsz magadtól
feketén
sír az ég ellipszise
sárgán rosszabb
félelmetesen ordít nyáron
a fák száraz gyökere
senkit nem érdekel
a ló a lovacska a paci
felnyerít benned kitágul
pupillád alliteráló halál
szelet vág fölötted
hülye ne fázz Mózes 6. könyve
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-11 11:22:45
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-11 11:22:45