Oxigénhiány
(-Nézd, enyém a játszótér!)
Nem kaptad meg amit akartál
És nem tudod elfelejteni amid sose volt,
Vagy amire sose volt szükséged.
(-Nézd milyen vastag ez a lánc,
ez sose szakad el!
Nézd anyu, nézd az égben pancsolok a lábammal!)
És minden vegetáriánus körülötted
Búzaereket metszett
És minden szent hátrált, ha mélyült a tónus
(-Nézd, seggbe rúgtam a bárányfelhőket!)
Volt lila az ég
És homokszínű minden ház,
De nem te építetted, nem te laktad őket
(-Apa hol van? Meghalt?
-Nem halt meg, csak átalakult.
-Mint télen a fák?
-Pont úgy.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-09 18:20:38
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-09 18:20:38